live iptv



υπάρχουν καθημερινά ενημερωμένες λίστες καναλιών iptv.
Αφού επισκεφτούμε τη σελίδα βλέπουμε ότι τα κανάλια είναι χωρισμένα ανά χώρα (by country) ή ανά κατηγορία (by category)

Αν διαλέξουμε ανά κατηγορία θα δούμε ότι υπάρχουν κατηγορίες όπως sports, movies, news  κ.α.
Κάτω από κάθε κατηγορία υπάρχει ένα κουμπάκι download.
Αν το πατήσουμε θα μας κατεβάσει και θα μας ανοίξει είναι αρχείο κειμένου που θα γράφει μία διεύθυνση.
Αυτή η διεύθυνση περιέχει το site με τη λίστα καναλιών για την κάθε κατηγορία.
Κανουμε επικόλληση την διευθυνση στον browser μας. Θα μας οδηγήσει σε  μια σελίδα οπου θα πρεπει να επιλέξουμε το skip ad. Θα μας ανακατευθύνει στο link της λίστας. Κάνουμε κλίκ για να την κατεβάσουμε και στη συνέχεια ανοιγει απο το vlc


Θα μας φορτώσει τα κανάλια της συγκείμενης λίστας και μάλιστα θα αρχίσει να παίζει το πρώτο στη λίστα.
Αν βγάλει κάποιο μήνυμα λάθους σημαίνει το συγκεκριμένο κανάλι δεν παίζει και προχωράει στο επόμενο.
Για να δούμε ξανά την λίστα με τα κανάλια κάνουμε κλικ στο εικονίδιο "εναλλαγή λίστας αναπαραγωγής" στην κάτω μπάρα του vlc. Αλλιώς μπορούμε να κάνουμε δεξί κλικ στο παράθυρο που παίζει το κανάλι, να πάμε "λίστα αναπαραγωγής" και να διαλέξουμε το κανάλι που θέλουμε.
Υπάρχει επίσης τρόπος δούμε αυτά τα κανάλια μέσα από το kodi
Για να γίνει αυτό ανοίγουμε το Kodi και πάμε σύστημα - livetv και τσεκάρουμε το ενεργό. Θα εμφανιστεί μήνυμα ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο Pvr client και μόλις κάνουμε κλικ στο "εντάξει" θα μας οδηγήσει στα πρόσθετα pvr για να εγκαταστήσουμε κάποιο πρόσθετο. Θα κάνουμε κλικ στο "pvr iptv simple client" , θα επιλέξουμε "ενεργοποίηση" και στη συνέχεια "διαμόρφωση". Στην διαμόρφωση θα κάνουμε επικόλληση στο πεδίο "url λιστών αναπαραγωγής m3u" την διεύθυνση απο το link που χρησιμοποιήσαμε πριν στο vlc.  Θα επιλέξουμε εντάξει και μετά θα πρέπει να κλείσουμε το Kodi και να το ξανανοίξουμε. Μόλις ανοίξει το Kodi ξανά θα υπάρχει μια επιπλέον επιλογή στο κεντρικό μενού που θα ονομάζεται Τηλεόραση. Εκεί θα υπάρχουν τα κανάλια μας,</p>\r\nΑν θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία καναλιών στο Kodi θα πρέπει να παμε σύστημα- πρόσθετα- ενεργοποιημένα πρόσθετα- Πελάτες pvr. Δεξί κλικ στο pvr iptv simple client και διαμόρφωση. Εκει θα επικολλήσουμε τη διεύθυνση της νέας κατηγορίας.